Alkavat koulutukset
3.6.2019

Koulutus on suunnattu kaikille peliohjelmoinnista kiinnostuneille (alaikäraja 15 vuotta). Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija hallitsee Unity tai Unreal Engine -työkalun käytön ja toteuttaa tietokonepelin valitsemallaan työkalulla annettujen ohjeiden mukaisesti.

 

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija hallitsee Unity-työkalun käytön ja toteuttaa tietokonepelin em. työkalulla annettujen ohjeiden mukaisesti. Unityn sijaan on mahdollisuus valita myös Unreal Engine.

Sisältö:

Ohjelmoinnin ja pelikehityksen perusteet
Unity tai Unreal Enginen käyttö
Oman grafiikan tuominen peliin
Oman pelin kehittäminen

4.6.2019

Haluatko päivittää tietojasi palliatiivisesta hoidosta ja saattohoidosta? Kesäkuun lähipäivässä käydään läpi palliatiivisen hoidon ja saattohoidon valtakunnallinen kehittäminen, lait ja säädökset, keskeiset oirehoidon näkökulmat ja psykososiaalinen tuki. Lisäksi käsitellään kulttuuristen näkökulmien huomiointia palliatiivisessa hoidossa ja saattohoidossa.


Halutessasi voit syventää osaamistasi verkossa toteutettavalla opintojaksolla (2 op)"Olemme olleet tyytyväisiä AIKOPAn tarjoamiin koulutuksiin ja osaamiskartoituksiin. Koulutukset ovat olleet asiantuntevia ja ajankohtaisia. Yhteistyö on ollut helppoa ja sujuvaa."
Kajaanin mamselli
"Olemme tyytyväisiä koulutuksen monipuolisuuteen, joustavuuteen ja ennen kaikkea siihen, miten hyvin AIKOPA osaa huomioida organisaation tarpeet koulutuksen suunnittelussa. Voimme lämpimästi suositella AIKOPAn palveluja erilaisiin valmennuksiin"
Mikko Soininen, toimitusjohtaja
RTG Sales Oy
Tietoa AIKOPAsta

Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA järjestää koulutusta ja kehittää asiakkaiden osaamista yhteistyössä heidän kanssaan. Toimintaamme ohjaavat Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Oulun yliopiston Kajaanin yliopistokeskus. 

 

Jos haluat tutustua tarkemmin taustaorganisaatioihimme, klikkaa oheisia linkkejä:

Oulun yliopisto: www.oulu.fi

Kajaanin ammattikorkeakoulu: www.kamk.fi

Kajaanin yliopistokeskus: http://www.oulu.fi/kajaaninyliopistokeskus/

Yhteydenottopyyntö

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa tarkemmin yrityksesi tai organisaatiosi kehitystarpeista ja AIKOPAn palveluista? Kerro, mistä olet kiinnostunut ja otamme sinuun yhteyttä.

Yhteydenoton aihe Sähköpostiosoite Puhelinnumero
Tutustu tarkemmin avoimiin korkeakouluopintoihin

Lue lisää avoimesta ammattikorkeakoulusta

Lue lisää avoimesta yliopistosta

Katso Oulun avoimen yliopiston tarjonta täältä

Katso Oulun yliopiston täydennyskoulutuksen tarjonta täältä

Sosiaalinen media