Tilauskoulutukset

Suunnittelemme ja toteutamme koulutustarpeitanne vastaavia koulutuksia. Käytössämme on Kajaanin ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston osaava henkilöstö sekä laaja valtakunnallinen asiantuntijaverkosto. Osaaminen lisää tuottavuutta – tervetuloa osaajien joukkoon!

Tilattavissa olevat koulutukset:

 

Etkö löytänyt haluamaasi? Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutus.

Seminaarien ja yritystapahtumien järjestelyt

Hoidamme organisaationne tarpeiden mukaisesti yritystapahtumien ja seminaarien järjestelyt. Täydenpalvelun konseptiimme kuuluvat muun muassa tilaisuuden sisällön ja toteutuksen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa, tilaisuuden markkinointi, tilavarauksien tekeminen, tarjoilujen tilaaminen, juontajan, luennoitsijoiden ja kouluttajien järjestäminen, ilmoittautumisten ja palautteen kerääminen sekä palautteen raportointi asiakkaalle.

Kysy tarjous, tehdään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

 

Hankesuunnittelun tuki ja konsultointi

Tarjoamme organisaatiolle tukea hankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hankeyhteistyö voi sisältää esimerkiksi ideasparrausta, hankehakemusten kirjoittamista, rahoitusmuotojen kartoitusta ja rahoituksen hakemista. Toimimme tarvittaessa myös hankekumppanina. Hyödynnämme hanketyöskentelyssä, kuten muissakin palveluissamme, laajoja yhteistyöverkostojamme.

Katso esimerkkejä käynnissä olevista hankkeistamme!